زنی با زیره سبز گلها برای درمان لک های پوست خود صابون درست کرد

برای مصارف آشپزی از دانه های خشک زیره سبز گلها به اندازه یک دانه برنج استفاده می شود. به پودر تبدیل می شود. از طرفی وقتی برای مصارف دارویی استفاده می شود، روغنی بسیار معطر و تند از دانه ها به دست می آید.

به دلیل خواص گوارشی آن بسیار محبوب است. دانه های زیره شبیه، گاهی اوقات حتی مخلوط با دانه های بادیان، زیره و رازیانه، بیضی شکل و کشیده، مخطط و زرد، سبز، قهوه ای است.

زیره به دلیل محتویات موجود در اسانس بسیار معطر و نافذ است و طعمی بسیار مشخص دارد که تلخ و شیرین را با نت های تند با سیتریک و خاکی ترکیب می کند. برای برخی، این ادویه پس از فلفل دومین ادویه محبوب است.

زیره چگونه درست می شود؟
زیره هم در دانه های کامل و هم در پودر آسیاب شده یافت می شود و از هر دو در دستور العمل ها استفاده می شود.

زیره سبز گلها

به عنوان مثال، زیره کامل در آشپزی هندی استفاده می شود، جایی که دانه های کامل را در ابتدای غذا به روغن داغ اضافه می کنند تا طعم روغن و در نتیجه بقیه مواد را تزریق کند.
وقتی دانه به آرامی برشته شود، طعم بیشتری نشان می دهد، که به راحتی در یک تابه خشک روی حرارت متوسط ​​انجام می شود.
زیره آسیاب شده از آسیاب کردن دانه های زیره برشته خشک تهیه می شود.

می توان آن را در هر زمان به دستور غذا اضافه کرد، زیرا طعم آن مانند دانه ها به حرارت یا زمان برای آزاد شدن نیاز ندارد.
می‌توانید با برشته کردن دانه‌های کامل زیره و سپس آسیاب کردن دانه‌ها در آسیاب ادویه‌ها یا در هاون و هاون از طعم شدیدتر و ظریف‌تری لذت ببرید.
پس از آسیاب کردن، زیره به تدریج طعم خود را از دست می دهد و باید به طور مرتب تعویض شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.